onsdag 27 april 2011

Underbara helg

Nu är den underbara påskhelgen över och vi har verkligen njutit och vilat upp oss. Fredag skulle Jessi ha tränat men det blev inställt så vi red i paddocken istället. Aragorn var jätteduktig och det känns verkligen att det går framåt hela tiden. På kvällen åt vi påskmiddag hemma hos oss med vin, och trerätters :) :) mums efter bantningen det gäller nu att inte vräka i sig och förstöra allt.

Vi har också planterat en del inköpta blommor och byggt en rosenportal vid ingången. På den ska mina nya klätterrosor förhoppningsvis klänga upp och bli fina. Vi var lite oroliga att vårt lilla bygga skulle välta men det står faktiskt kvar fortfarande. Vi saknade dig Christer när vi stog där och funderade om det skulle hålla eller inte. Om det håller så tänker jag faktiskt vara stolt över min konstruktion och virket till den gick bara på 150 kr.




På söndagen var det dags för tävling för Jessi och Indi i Laholm. Det var den första bortatävlingen på ett år och det var lite nervöst.  Det blev bara en klass en LB:3 eftersom det inte fanns lämplig LA att komplettera med men det var skönt att ha en kort tävlingsdag. Strålande sol och en superduktig Jessi som redde ut en lite spänd häst och red ihop 67 %. Detta räckte till en tredjeplats på årets första tävling. Jättekul :)


Glada pristagare med Jessi på 3:an
 Helgen avslutades med lite mer pyssel i trädgården och en härlig utetur med våra fina hästar :)
Underbart med så härligt väder.

1 kommentar:

Jessica sa...

Hihi men mamma vart hittade du den bilden?! :)