söndag 30 januari 2011

Helgen

Helgen som varit har varit ganska lugn. Efter en jättegod fredagsmiddag hos JP så blev det en lika lugn lördag. Det var snöstorm ute så man hade ingen lust att göra någonting alls. Blir i alla fall en bild på våra små älgar :) som väl har lite svårt att hitta mat nu.

Kryp under staketet här nu lilla vän så kan du äta här :)

Sedan bakade jag lite bröd. Det var ett nytt recept på ett bröd som ska jäsa ett dyg och sedan bakas i järngryta. Väldigt enkelt och ganska gott men lite kompakt eller tungt kanske man ska säga för det är massa luftbubblor i , Det ser i alla fall jättefint ut :)
Recept finns på http://www.recept.nu/1.316202/anette_rosvall_och_emma_hamberg/matbrod/mjol/akes_eminenta_slobrod


Morgonen idag var inte rolig.. återigen 11 minus och pansaris på bilen när jag skulle till stallet klockan 7 :(
Mockningen var heller ingen rolig uppgift idag. Sista höbalen var skräp och då äter inte våra hästar så allt hö var utspritt och nertrampat i boxen , suck. Blir till att hämta ny bale idag och se om den är bättre.
Sedan har vi tvättat toaletterna, strykit dammsugit och skurat golv så nu ska vi gå ut i fina solen och fika och bli lite gladare :)

2 kommentarer:

Jessica sa...

Jag får ju aldrig se dem live juh...:( Förutom när jag sitter på hästen o verkligen INTE vill se dem...:/ Men den lilla är ju faktiskt lite söt..;)

mormor sa...

vilken fin bild det blev den kan du skicka till en tidning ock tjäna lite pengar!!