torsdag 17 maj 2012

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter våra härliga semester i Rom. Verkligen en stad som man gärna åker tillbaka till. Vi har vandrat runt och tittat, ätit, tittat, ätit i tre dagar :)
Vädret var perfekt, 28 grader och sol och det var helt ljummet på kvällen så man kunde sitta ute och dricka vin i mörkret. Härligt med lite tid att umgås också utan massa andra saker som man måste göra hela tiden. Det var länge sedan känns det som.
Nu regnar det ute och vi längtar tillbaka :) vi bestämde redan på planet hem att hit vill vi åka tillbaka så vi får väl se om det kan bli av nån gång igen. Förhoppningsvis tar det inte 10 år till innan vi kommer iväg på semester :)
Nu väntar ju ändå en massa roligt här hemma med sommar och besök av släkt och vänner. Kanske någon kortare tur för oss också. Semester har jag bara tre veckor i år vilket känns lite kort men jag har ju alltid tredagars helg så man kan ju faktiskt hinna med lite då också. Här kommer lite bilder från Rom i en lite salig blandning så håll tillgodo :)















4 kommentarer:

Ellis sa...

Ser mysigt ut...Petri's glass ser väldigt god ut.

Anonym sa...

Man bara längtar när man ser bilderna detta tjäns lite vemodigkram Mamma

Anonym sa...

Åh va härligt! Vi vill också åka tillbaks till Rom nån gång, en helt underbar stad :)

Christer sa...

Ser härligt ut och skönt me lite värme