torsdag 4 november 2010

Gotland


Helgen som varit har vi tillbringat på Gotland. Var så himla roligt att få lite tid att umgås med både barn och barnbarn :)
På lördagen tog vi en lugn morgon med frukost och presentutdelning. Tror att Herman blev glad över sin bil och nu har dom ju var sin så det blev mycket köra i helgen.

Ser ni att det står Herman fram på bilen :)
Mia var på clinic och 100 års jubileum hela dagen, så jag och Ebba åkte dit för att titta lite och lämnade killarna hemma.
Ebba hittade en "häst" att rida på clinicen


Vi fick också lite lunch i ridhuset och den hjälpte Ebba till att duka fram.

På förmiddagen var det clinic med unghästar och Phantasy var med. Det var inte Mia som red denna gång men en liten film på fina Phantasy blev det i alla fall :)






På eftermiddagen var det lektioner och då red Mia men inte på sin egen häst utan på Lyra



På kvällen hade vi bara mys och Christer bjöd på grillad oxfilé med beasås, mums mums

Söndag skulle Ebba visa vad hon var duktig på att rida, men damen var lite trött så det var nog inte hennes bästa riddag.. däremot verkar Herman också gilla Erica så hon har nog att göra i alla fall. Ebba var duktig ändå tycker jag och red lätt faktiskt.



Herman har vi också en liten film på...




Efter en massa god morotskaka och mer mat så var det bara att ge sig av mot båten igen. Alltid lite sorgligt när man ska åka hem men med ett "nästan löfte" att vi skulle få besök till nyår, kändes det ju mycket bättre.

Veckan har sedan rullat på som vanligt med regn, magsjuka och jobb. Ännu en glad nyhet väntade dock på måndagen när Jocke ringde och säger " vad ska ni göra på nyår, vi tänkte komma och hälsa på" :) :) JAAA sa jag och kände mig lycklig hela kvällen. Jul med mamma, Ingarö och JP och sedan nyår med Gotland och terassen.. blir så himla roligt :)

3 kommentarer:

mormor sa...

vilken glädje att se alla mina

älsklingar tack för detta

Mia sa...

vilka fina filmer. Härligt att ha er här! Vi ses snart igen!

Natalie sa...

Önska det var jag som satt på hästen ! :(