tisdag 14 september 2010

Stockholmshelg

I helgen kom vi så äntligen iväg till Stockholm och barn och barnbarn. Fredagen gick mest åt till att resa upp med vår nya bil :) Vi är supernöjda med den.
På lördagen började vi med att se en spännande fotbollsmatch mellan Ingarö IF och Sickla. Tyvärr vann inte Ingarö men dom fick i alla fall in 4 mål så det slutade 6-4 till Sickla.
Efter matchen åkte vi till MediaMart för att handla ny dator till mamma. Hon har nu den nyaste, modernaste datorn i familjen och vi hoppas den ska funka bra. Kanske lite klurigt med trådlöst mm men mormor fixar ju det mesta som ni vet så det kommer nog gå bra.
Efter en tur till Ingarö, hälsa på ellis i affären en snabbis och MCD-besök så åkte vi till Årsta för att börja installer lite dator.
Klockan 6 var vi på premiärbesök i den nya lägenheten på Kungsholmen och hälsade på vår nyaste lilla familjemedlem. Sååå himla söt och mysig (även när han bajsade på skötbordet när jag bytte på honom).
Man ville ju helst inte lämna honom men till slut var vi ju tvugna att åka hem och lägga oss. Var en jättefin lägenhet men såklart blev det inga bilder på den när det fanns en liten Allan att ta kort på.


Söndagen bestod i färdiginstallation av dator och hemfärd.
Blir alltid intensivt att komma till Stockholm då det är så mycket man vill hinna med, men jätteroligt.

1 kommentar:

Jessica sa...

Det kortet var så fint tycker jag!:)