tisdag 11 oktober 2011

Hösten är här

Nu får man nog erkänna att hösten har kommit. Förra helgen var det riktigt fint sommarväder så vi passade på att sola och grilla :) Sedan blev det kallare och nu sitter jag och tittar ut på regnet.
Helgen som varit fick vi Jocke, Petra och lilla Allan på besök. Det var så roligt :) man får njuta av minnena så här nu efteråt tills vi ses nästa gång.
Allan är att riktigt litet charmtroll som man ju knappt kan släppa ifrån sig :), dessutom fick jag se honom ta ett steg själv så snart springer han fram.
Petra körde hela vägen ner och upp på sin första biltur som ensamförare efter körkortet. Det var strongt gjort av henne, måste ha varit ganska jobigt att köra den långa vägen.
På lördagen passade vi på att ta en tur till havet med hundar och fika. Vädret var sådär men det var ändå mysigt att se något annat och hundarna var supernöjda att få komma ut och springa.
















Jobbet går så sakta framåt, eller försäljningen går i alla fall uppåt och vikten går neråt så det är ju lovande. Har äntligen lyckats hitta lite nya byxor att ha på mig. Fick hjälp av en expedit så hon fick springa och hämta olika modeller även om jag hade svårt att fatta varför hon hämtade stl 38 när jag alltid haft 44-46... fast dom passade konstigt nog :)
Ha det bra i höstmörkret och hoppas vi ses snart

5 kommentarer:

Petra sa...

Tack för en underbar helg :) kram

Micke sa...

Ni ser ut att ha haft trevligt men det ser väldigt kallt ut :-) .
Vad är det på bilden bredvid dig och allan när han står vid fönstret

Anonym sa...

herrliga bilder men det måste väl ha varit väldig kallt kram Mamma

Marita sa...

Det är spinnrocken som står där Micke. Vi köpte den på loppis.
Ja det var lite kyligt men inte så kallt som det ser ut på bilderna :) solen var framme ibland

Ellis sa...

Kul att läsa och äntligen ett nytt upplägg. :0) ser mysigt ut fast e ser lite kallt ut.